Street food festival

street food festival

catering til dit event

Corporate

Vi arrangerer Street Food Festival i mange byer, med lokale samarbejdspartnere.
Her ruller vi 10-15 food trucks ind med et varieret udbud tilpasset vores kunders målgruppe.

Herefter ruller vi vores produktion ind, bestående af udsmykning, kabler, kølecontainere mv.
Vi laver aftaler med de lokale myndigheder (politi, brand og kommune), ligesom vi i videst mulige omfang benytter os af frivillige fra lokale foreninger og honorerer foreningerne pro rate.
Herudover laver vi også aftaler med lokale virksomheder om at tilbyde deres medarbejdere “frokostordning” en af dagene, eller drinks billetter til kunder/ansatte.

Hvad siger de lokale restauranter?
I langt de fleste tilfælde vil de lokale restauratører opleve øget indtjening i dagene under street food festivalen. Dette skyldes primært to faktorer:

1. Vores markedsføring er intens og tilfører ofte mange fra et større opland. Med andre ord gøres kagen større så alle oplever øget aktivitet.

2. Så snart presset er stort og der opstår køer til food trucksene søger vores gæster ud i nærmiljøet.

“Som  restauratør er det naturligt at blive bekymret, når der ruller en street food festival ind i nabolaget. Vores erfaring er stik modsat. For eksempel havde vi i Pinsen besøg af Meals On Wheels, der kom med intet mindre end 14 foodtrucks, som trak mange, mange mennesker. For os betød street food festivalen en masiv markedsføring af vores område og en masse besøgende, vi ikke havde set før. Faktisk måtte vi alle de tre dage, street food festivalen løb, afvise gæster,  da vores restaurant var fuld. Så ingen grund til bekymring, glæd dig til Meals On Wheels besøger din by med deres street food festival.”

Camila Martinson
Restaurant Martizzoli

streetfood foodtruck
streetfood foodtruck
streetfood foodtruck
streetfood foodtruck
streetfood foodtruck
streetfood foodtruck
streetfood foodtruck
streetfood foodtruck

planlægger du Events?

Vi hjælper dig med at gøre dit næste event helt specielt