Corporate

street food festival

catering til dit event

Corporate

Street food catering er meget mere end traditionel firmacatering. Det er en komplet helhedsoplevelse hvor autenticitet og fleksibilitet er i højsædet. Det er kvalitet i øjenhøjde. Street food catering gør det muligt dels at tilbyde noget for enhver smag, og samtidig skubbe til dine gæsters kulinariske grænser ved at booke forskellige food trucks og derved lade dine gæster sammensætte deres eget måltid. Du kan skabe en løs stemning, hvor gæsterne kan mingle mens de kan både se, dufte og smage på street food, der tilberedes for øjnene af dem og serveres fra farverige food trucks af kokken selv.

Vi har stort fokus på økologi og bæredygtighed, hvilket bl.a. betyder, at maden serveres i komposterbar service, at madboderne overholder reglerne om affaldssortering, og at der for så vidt muligt bruges økologiske, sæsonbaserede og lokale råvarer i madproduktionen. 

Mangler I en cateringløsning til jeres næste arrangement? Måske ønsker I at opgradere jeres årlige landsmøde, sommerfest eller årets julefrokost? En cateringløsning udover det sædvanlige?

Med over 100 food trucks og street food-pionerer i vores portefølje, står vi klar til at hjælpe jer med en skræddersyet street food catering, som er alt andet end traditionel. Vi har stor erfaring med afvikling af store madmarkeder og festivaler og kan skræddersy de helt rigtige rammer eller tema for jeres arrangement – om der er tale om en klassisk catering, firmafest, teambuilding eller et kundearrangement.

Vi tilbyder spændende street food catering fra alle verdenshjørner, fantastiske drikkevarer og barløsninger – og så kan vi tilbyde at skabe de helt rigtige rammer for arrangementet, hvad end I ønsker den afslappede markedsstemning eller et koordineret, fuldendt tema for arrangementet. Dit eget private street food marked kan skaleres op eller ned efter ønske. Om I er 50 eller 5000 madelskere der skal dele en unik cateringoplevelse, så kan vi altid levere en komplet løsning med autentisk, frisklavet street food og læskedrikke serveret af vores dedikerede og smilende crew.

Vi har i 2023 bl.a. leveret catering til BEC, REMA 1000 m.fl.

streetfood foodtruck
streetfood foodtruck
streetfood foodtruck
streetfood foodtruck
streetfood foodtruck
streetfood foodtruck
streetfood foodtruck
streetfood foodtruck

planlægger du Events?

Vi hjælper dig med at gøre dit næste event helt specielt