Event catering

street food festival

catering til dit event

Corporate

Mangler I en cateringløsning til jeres næste event?

Velkommen til vores Street Food Festival, hvor smagen af verden møder gaderne! Dyk ned i en kulinarisk rejse fyldt med smagsoplevelser fra alle verdenshjørner. Vores festival kombinerer en livlig atmosfære med en imponerende vifte af gourmetgadekøkkener. Fra velsmagende tacos og saftige burgere til eksotiske fusionssmørrebrød – vi bringer mangfoldigheden af street food direkte til dig. Oplev gastronomisk eventyr, levende musik og fællesskab på vores Street Food Festival, hvor hvert bid er en rejse i sig selv. Smag verden på gaden!

Oplev en smagsrejse som aldrig før! Vores Street Food Festival er fyldt med kulinariske oplevelser fra alle verdenshjørner. Tag med på en gastronomisk rejse og forkæl dine smagsløg med autentisk street food fra lokale og internationale køkkener. Lækre retter, livlig atmosfære og god musik venter på dig. Lav et arrangement for smagen – Street Food Festival, hvor verden smelter sammen i en bid!

Med over 100 food trucks og street food-pionerer i vores portefølje, står vi klar til at hjælpe jer med en skræddersyet street food catering, som er alt andet end traditionel.

Gør dit arrangement endnu mere mindeværdigt med vores lækre street food leveret direkte til dig! Efter endt løb fortjener du en velsmagende belønning, og vi er her for at levere autentiske smagsoplevelser til din begivenhed. Fra friske wraps til saftige burgere og eksotiske snacks – vores street food-menu er skræddersyet til at genoplive dine energier og tilfredsstille din sult. Giv dine deltagere en kulinarisk oplevelse, der matcher deres præstation. Lad os tage hånd om maden, så du kan fokusere på at krydse målstregen med stil!

 

streetfood foodtruck
streetfood foodtruck
streetfood foodtruck
streetfood foodtruck

Dit street food marked kan skaleres op eller ned efter ønske.
Om I er 50 eller 5000 madelskere der skal dele en unik cateringoplevelse, så kan vi altid levere en komplet løsning med autentisk, frisklavet street food og læskedrikke serveret af vores dedikerede og smilende crew.
.

streetfood foodtruck
streetfood foodtruck
streetfood foodtruck
streetfood foodtruck

planlægger du Events?

Vi hjælper dig med at gøre dit næste event helt specielt